Програми бізнес-освіти і пільгові кредити: в Україні планують підтримку ветеранських бізнесів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Програми бізнес-освіти і пільгові кредити: в Україні планують підтримку ветеранських бізнесів

Кредит&Депозит
273
Створення робочих місць для ветеранів війни та підтримка розвитку бізнесу, заснованого ветеранами, є одним з пріоритетів влади.
Про це заявив Президент України Володимир Зеленський.
«Окрема важлива тема й наш пріоритет – це створення робочих місць для ветеранів. Я гадаю, нам потрібно якомога більше ветеранських бізнесів», – сказав Глава держави.
У чому може полягати допомога:
  • на думку президенти, допомога може полягати у розробці програми бізнес-освіти для тих, кому це дійсно цікаво;
  • наданні фінансової підтримки для старту такого бізнесу, пільгових кредитів.
«Зараз у Верховній Раді України є проєкт закону про державні гарантії за кредитами для малого та середнього бізнесу. Вважаю, слід подумати, щоб врахувати ветеранський бізнес як окрему категорію бізнесу», – зауважив він.
Глава держави зазначив, що ветерани – це люди, які рухають країну вперед і можуть бути реальними локомотивами та драйверами успішних змін в Україні.
Володимир Зеленський закликав присутніх на форумі представників бізнес-школи запропонувати цільові, адаптовані для ветеранів програми бізнес-навчання, а підприємців – ставати менторами та ділитися з ними досвідом.

Довідка Finance.ua:

  • За даними Opendatabot, за період карантину найбільш кризовим для українського бізнесу виявився шостий тиждень. З цього часу показники українського бізнесу починають зростати.
  • Для малого і середнього бізнесу в Україні створили онлайн-платформу «Факторинг Хаб», завдяки якій бізнес отримає додатковий фінансовий інструмент.
  • Недостатній споживчий попит став головним обмежувальним фактором роботи підприємств. Про це повідомляє Експертна платформа НБУ.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас