Повний автопілот Tesla з'явиться через 6-10 тижнів - Ілон Маск — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Повний автопілот Tesla з'явиться через 6-10 тижнів - Ілон Маск

Технології&Авто
770
Гендиректор Tesla назвав точні терміни появи Full Self-Driving – автопілота Tesla п’ятого рівня, який дозволить водієві взагалі не стежити за дорогою. Маск впевнений, що технологія стане доступною обмеженому числу клієнтів компанії вже протягом 6-10 тижнів.
З появою автопілота 5-го рівня Tesla може претендувати на особливі умови на дорогах для своїх автомашин, повідомляє Electrek.
“Модернізація Full-Self Driving стане квантовим стрибком, тому що це фундаментальна переробка архітектури, а не зміна існуючої моделі. Я особисто використовую передову альфа-версію у своїй машині і практично не втручаюся в процес руху від дому до роботи. Чекайте обмежений запуск через 6 10 тижнів”, – заявив Маск.
Слова підприємця про поїздки між домом і роботою відсилають до заяви, яку Маск зробив минулого місяця. Тоді Маск також оголосив про тестування альфа-версії автопілота на своїй Tesla Model S і складних маршрутах з дорожніми роботами і “різними ситуаціями”.
Зараз електромобілі Tesla поставляються з автопілотом другого рівня за шкалою автоматизації, прийнятою Співтовариством автомобільних інженерів США (SAE). Другий рівень, також відомий як “часткова автоматизація”, передбачає здатність автомата управляти кермом, швидкістю і гальмуванням, але він не може реагувати на екстрені ситуації на дорозі, коли життя водія може перебувати під загрозою.
За матеріалами:
Телеканал новин 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас