Ryanair скоротить кількість рейсів через зростання нових випадків COVID-19 у Європі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ryanair скоротить кількість рейсів через зростання нових випадків COVID-19 у Європі

Фондовий ринок
367
Авіакомпанія Ryanair скоротить кількість рейсів на 20% у вересні та жовтні у зв’язку з суттєвим ослабленням обсягів замовлень через зростання захворюваності на COVID-19 у Європі.
Про це повідомляє Інтерфакс з посиланням на заяву компанії.
У компанії зазначають, що скорочення торкнуться переважно рейсів до країн, де зафіксовано погіршення епідеміологічної ситуації, зокрема Франції, Іспанії та Швеції.
“Рівні завчасного бронювання помітно ослабли за останні десять днів у зв’язку з невизначеністю, пов’язаною з нещодавніми випадками захворюваності на COVID-19 у деяких країнах ЄС”, – йдеться в повідомленні Ryanair.
Нове зростання захворюваності на коронавірусну інфекцію у європейських країнах посилює кризу, в якій перебуває авіаційна галузь, оскільки введені в регіоні обмеження руйнують сподівання на збільшення туристичної активності наприкінці літа, пише газета Financial Times.
Акції Ryanair втрачали в ціні 4,5% на торгах у понеділок. Їхня вартість знизилася більше ніж на 7% з минулого четверга, коли стало відомо про введення нових карантинних заходів владою Франції та Нідерландів.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас