Air Astana відновлює рейси до України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Air Astana відновлює рейси до України

Особисті фінанси
277
Казахстанська авіакомпанія Air Astana має намір відновити польоти в Україну з 19 серпня.
Про це свідчить інформація на сайті авіаперевізника.
Графік. Перевізник здійснюватиме рейс Алмати – Київ тричі на тиждень – у середу, суботу і неділю на літаках Airbus A320.
Ціни: квиток в один кінець для дорослого на найближчий рейс у економ-класі коштує $756,05. Також є квитки вартістю $446,05.
Зазначається, що пасажирам варто враховувати можливість подальшої зміни розкладу перед бронюванням авіаквитків.
Air Astana відновлює рейси до України
Що з в’їздом у країну:
  • зараз Казахстан вимагає від тих, хто в’їжджає з України, пред’явити чинну довідку про проходження ПЛР-тесту на коронавірус, яка підтверджує, що пасажир здоровий;
  • також це тестування можна пройти протягом 48 годин після в’їзду в Казахстан або в якості альтернативи піти на 14-денний карантин;
  • нині Казахстан значиться в червоному списку МОЗ України. Це означає, що при в’їзді з Казахстану в Україну необхідно пройти 14-денну самоізоляцію або пред’явити довідку про проходження ПЛР-тесту за кордоном на коронавірус з негативним результатом, який зроблений не більше ніж за 48 годин до в’їзду в Україну.
Любите подорожувати? Тоді ви знаєте, що без кредитної картки за кордоном складно. Портал Finance.ua підібрав для вас найкращі пропозиції по кредитних картах.

Кредитні картки для мандрівників

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас