У квитанціях ЄРЦ – нововведення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У квитанціях ЄРЦ – нововведення

Особисті фінанси
381
У квитанціях ЄРЦ – нововведення
Віднині паперові квитанції Єдиного розрахункового центру зі сплати комунальних послуг друкуються із персональним QR-кодом абонента.
Цей код за допомогою сканування смартфоном миттєво відкриває на пристрої електронну копію єдиної квитанції і дозволяє зручно сплатити платіж. До цього QR-код, який розміщувався на квитанції, лише «переадресовував» на сайт ЄРЦ.
– Тепер з’явився динамічний і унікальний для кожного користувача код. Після того, як клієнт відсканує код з паперової квитанції, він одразу потрапляє на відповідну сторінку на сайті ЄРЦ або у мобільному додатку банку todobank. Там з’являється адреса користувача із зазначеними сумами за послуги. Не потрібно вводити особовий рахунок, чи реєструватися на сайті ЄРЦ. Клієнтові залишається лише натиснути «оплатити», обрати спосіб оплати і все, – пояснює начальник управління транзакційного бізнесу АТ «МЕГАБАНК» Сергій Канунніков.
Як це працює
За допомогою сканування QR-код розрахуватися можна двома способами:
1 спосіб: після сканування обрати варіант відкриття посилання через браузер. У цьому випадку клієнт потрапляє на електронну копію квитанції на сайті ЄРЦ. Схвалює чи коригує суми, оплачує.
2 спосіб: якщо у користувача встановлено на смартфоні мобільний додаток банку todobank, він може оплатити житлово-комунальні платежі у ньому. При скануванні QR-код запропонує обрати відкрити посилання через додаток. У цьому випадку, нагадуємо, при оплаті квитанції ЄРЦ карткою todobank клієнт отримує 1% кешбеку (повернення грошей на рахунок) від суми оплати.
Зробіть оплату житлово-комунальних платежів ще зручнішою та швидшою.
Скануйте, оплачуйте, заощаджуйте свій час.
За матеріалами:
Мегабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас