Citigroup помилково виплатив кредиторам Revlon близько $900 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Citigroup помилково виплатив кредиторам Revlon близько $900 млн

Фондовий ринок
513
Американський банк Citigroup Inc. (SPB: C) помилково виплатив близько $900 млн кредиторам Revlon Inc. і тепер просить про повернення грошей.
Про це пише The Wall Street Journal з посиланням на обізнані джерела.
Кредитори подали позов проти Revlon в середу в зв’язку з тактикою компанії щодо реструктуризації боргу, однак наступного дня вони отримали інформацію про те, що виданий в 2016 році кредит був повністю погашений.
Керівництво Citi запросило повернення грошових коштів, повідомивши, що вони були виплачені ненавмисно в зв’язку з операційною помилкою.
Кредитори отримали всю суму і нараховані відсотки за позикою, сказало одне з джерел. За словами другого джерела, кошти надійшли не від Revlon.
Американський виробник косметики і парфумерії перебуває в конфлікті з кредиторами, які надали позику в 2016 році, включаючи Brigade Capital Management LP, HPS Investment Partners LLC і Symphony Asset Management.
У поданому в середу в федеральний суд Нью-Йорка позові йдеться, що компанія неналежним чином передала права інтелектуальної власності, що використовувалася як забезпечення кредиту в ході серії операцій починаючи з 2019 року.
Згідно з позовом, компанія порушила кредитні угоди в зв’язку з трансфером інтелектуальної власності ряду брендів, включаючи American Crew, Elizabeth Arden і Almay, своїм підрозділам, щоб використовувати їх в якості гарантії для інших кредиторів.
Revlon стала не першою компанією, яка постраждала в результаті пандемії коронавірусу, яка виводить активи від кредиторів, щоб заручитися новим фінансуванням, пише WSJ. У числі компаній, що вдалися до аналогічної тактики, – організатор циркових шоу Cirque du Soleil Entertainment Group і платформа для бронювання авіаквитків і готелів Travelport Worldwide Ltd.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас