Вибух на Позняках: постраждалі почали отримувати фінансову допомогу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вибух на Позняках: постраждалі почали отримувати фінансову допомогу

Казна та Політика
471
Постраждалі мешканці будинку на Позняках, де 21 червня стався вибух, почали отримувати від міста фінансову допомогу на ремонт і облаштування нового житла.
Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.
«Зустрівся сьогодні з мешканцями будинку на Позняках, у якому 21 червня стався вибух. Всі вони вже отримали сертифікати на нове житло. Що стосується допомоги міста. Сьогодні одна з родин, що оформила необхідні документи, отримала від міста 300 тисяч гривень фінансової допомоги на ремонт нової домівки», – зазначив Віталій Кличко.
Мер столиці нагадав, що раніше Київрада підтримала мою пропозицію і виділила 20 мільйонів гривень на ремонт і облаштування нових квартир мешканцям будинку на Позняках, де стався вибух. Кошти отримають 40 родин, які залишились без житла. Йдеться про те, щоб забезпечити людям ремонт та необхідні меблі і побутову техніку в нові квартири, що надав Офіс Президента
Він зазначив, що також місто надало допомогу постраждалим мешканцям у розмірі від 50 до 100 тисяч гривень. Крім того, фонд «Майбутній Київ» виділив їм по 2,5 тисячі гривень на відновлення втрачених документів.
Наразі люди, які постраждали внаслідок вибуху в багатоповерхівці на вулиці Соломії Крушельницької ,1/5, забезпечені тимчасовим житлом.

Отримати гроші до зарплати 💸

За матеріалами:
Build Portal
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас