ТОП-5 моделей авто, які українці обирали у липні (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТОП-5 моделей авто, які українці обирали у липні (інфографіка)

Особисті фінанси
7913
Впродовж липня в Україні зареєстрували понад 8,3 тис. нових автомобілів на суму $260 млн.
Про це повідомляють аналітики порталу RST.
За словами експертів, цей показник вищий на 10%, ніж за аналогічний період минулого року.
Міста, де найчастіше купували авто. У столиці зареєстрували найбільшу кількість автомобілів – 3,3 тис. Також до трійки лідерів за кількістю зареєстрованих авто увійшли Дніпро та Харків.

Як заощадити на оплаті штрафу ПДР 🚗

Найдорожчі автомобілі купували у Чернівцях – там середня вартість автомобіля перевищила $36 тис. Для порівняння, по Україні середня ціна склала $31 тис.
Найпопулярнішою маркою в Україні стала Renault. Цих автомобілів зареєстрували майже 1,5 тис. авто на загальну суму 22 млн, якщо не враховувати ціни додаткового обладнання. Також у липні був попит на Toyota і Hyundai.
Серед моделей українці найчастіше обирали Renault Sandero. Крім нього були популярними кросовери Renault Duster і Toyota RAV4.
ТОП-5 моделей авто, які українці обирали у липні (інфографіка)
У липні зареєстрували понад 5,8 тис кросоверів. 32% від усіх зареєстрованих минулого місяця авто були обладнані дизельними двигунами, а кожен п’ятий автомобіль мав ціну понад $35 тис без врахування вартості додаткового обладнання.
Серед найдорожчих авто минулого місяця – Aston Martin DBS, BMW 8-Series Coupe, два Mercedes-Benz GT-Class AMG, чотири Porsche 911 та шістнадцять Land Rover Range-Rover.

Довідка Finance.ua:

  • У червні цього року в Україні зареєстрували 7,1 тис нових автомобілів на $210 млн. Тоді ринок також показав ріст.
  • За перше півріччя українці витратили понад $1 млрд на 37 тис нових автомобілів.
  • Ринок електромобілів у липні пішов у мінус. Протягом липня українці розмитнили і зареєстрували 799 автомобілів, що працюють виключно на електротязі. Це на 6% менше, ніж роком раніше, і на 3% менше червневого результату.
Часто за кермом? Економте свій час і гроші – вибирайте і замовляйте для себе спеціальну картку для водіїв прямо на Finance.ua.

Кредитні картки для водіїв

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас