Ми на хвилі: результати роботи UnexBank за перше півріччя 2020 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ми на хвилі: результати роботи UnexBank за перше півріччя 2020

Особисті фінанси
40
Літо добігає кінця. А ми ще не побували на морі, не відвідали наймодніші літні тераси і не розповіли вам результати роботи Юнекс Банку за перше півріччя 2020-го року.
Кажуть, що від цього року можна очікувати будь-чого: ми зіткнулися з пандемією вірусу, з віддаленою роботою, дистанційним режимом, необхідністю створення нових продуктів та послуг, масовим переходом у світ он-лайну, новими потребами та пропозиціями.
А ще – ми стали сильнішими, більш пристосованими, мобільними та гнучкими. Мова навіть не про банк, а про нашу загальну команду – основу будь-якої діяльності і, тим паче, ефективної роботи.
Підтвердили, що ми на хвилі
У цей період ми не тільки не зупинялися, а й підтвердили свій статус, отримавши:
1. Сертифікат підтвердження надійності банківських вкладів Юнекс Банку на рівні «4+», тобто на рівні «Високої надійності» за оцінкою рейтингового агентства «ІВІ-Рейтинг» від 31.03.2020. Варто зазначити, що експертна оцінка була проведена саме на початку запровадження карантину, що не завадило підтвердженню репутації банку.
2. Підтвердження рейтингу ще через 3 місяці – Сертифікат надійності банківських вкладів Юнекс Банку на рівні «Високої надійності» від 30.06.2020.
3. Нагороду у номінації «Найкреативніша рекламна кампанія кредитної картки» від FinAwards. Це щорічна премія, яка шляхом голосування користувачів присуджується українським банкам у 15 номінаціях. Ми виділилися кампанією кредитної картки UnexCard та нашим амбасадором Сашком.
До того ж нагадаємо, що нам довіряють: Юнекс Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб і уповноважений на виплату пенсій та заробітних плат працівникам бюджетних установ.
Цифри не брешуть
Якщо експертна оцінка здається вам сумнівною, суб’єктивною чи недостатньо переконливою, то ми заготували для вас мову цифр станом на 31 червня 2020 року
Перше півріччя 2020 року ми закінчили з такими фінансовими показниками:
  • балансовий капітал – 271 млн грн;
  • обсяг залучених коштів клієнтів – 429 млн грн;
  • обсяг кредитного портфеля – 293 млн грн.
Події, що ми запам’ятали
Пам’ятаєте, як на початку року ми заклали ціль розвитку роздрібного напрямку? Рік начебто дізнався про це і доклав усіх зусиль, щоб створити «сприятливі» для цього умови.
Ось яка хронологія подій нам запам’яталася у рамках Стратегії розвитку роздрібного напрямку:
1. Ми запровадили кредитні канікули раніше, ніж це анонсував НБУ. Розуміємо, що фінансові труднощі не сприяють виплаті кредиту під час карантину, тому для зниження кредитного навантаження Unex Bank максимально швидко ввів програму реструктуризації кредитів.
2. Створили чат-бота Сашка. Під час карантину потреба в мобільному банку зростала в геометричній прогресії, тому ми створили чат-бот, що допоміг би розібратися з банкінгом навіть бабусі.
3. Стали одним з партнерів Національного банку України у важливій місії – навчання населення протидії шахраям у кампанії #ШахрайГудбай. Найпопулярнішим методом шахрайства з платіжними картками є соціальна інженерія –люди самі переказують гроші аферистам або розкривають їм дані своїх карток. Ось тут і розривається наша головна мета – максимально поширити інформацію протидії та попередження оманливих дій.
4. Вивели на ринок нову дебетову карту UnexSmart, де кожна нова функція – це новий персонаж. Так з’явилися Кешбещенко, Відсоткіна та ще 3 персонажі, з якими можна познайомитися на сайті. Якщо ви вважали, що карта лише для витрат, то ми запевнимо в протилежному. З UnexSmart зручно заощаджувати та заробляти собі бонуси.
5. Разом з новою картою у мобільному банкінгу з’явилася і нова функція – оплата послуг, у тому числі і комунальних. Ми продовжили його розвивати та створили ще й функціонал для приватних підприємців. Щоб оцінити нашу працю, обов’язково оновіть додаток Unex Bank!
6. Підтримуємо отриману планку найбільшого кешбеку! Доклали зусиль, щоб кешбек завжди був актуальним та корисними. І, звичайно, повертаємо кешбек реальними грошима, а не бонусами – хочемо бути чесними та відкритими з нашими клієнтами.
7. І остання з наших новинок – це очікуваний кредит готівкою. Ми хотіли назвати його на кшталт «здійснення мрій» чи «відпустка в кишені», але вирішили, що кожен має право на власні бажання і потреби і не нам їх диктувати. А наше завдання – це забезпечити вас кредитом до 30 000 грн зі ставкою 0,01% річних. На сьогодні, пропозицією скористалося вже більше 2 сотень нових клієнтів за тиждень.
Дякуємо за підтримку та за те, що ви з нами!
За матеріалами:
Юнекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас