Українці отримали іпотечних кредитів на понад 64 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українці отримали іпотечних кредитів на понад 64 млн грн

Особисті фінанси
39
За липень УКРГАЗБАНК видав іпотечних кредитів на суму понад 64 млн грн. Програма доступних кредитів під 8,8% річних стартувала лише 1-го липня, а вже має високу зацікавленість серед населення, – Банк отримав понад тисячу заявок.
Які умови кредитування?
Власний внесок – від 30% вартості житла, строк кредитування – до 20 років.
Доступні умови під 8,8% річних можуть отримати наші активні клієнти для придбання житла на вторинному ринку нерухомості. Така ставка – це лояльність для клієнтів, котрі активно користуються нашими продуктами. 8,8% – фіксована ставка у гривнях на перший рік, а далі ставка буде змінюваною і становитиме UIRD12M+5% в грн, наразі це – 13,70%. UIRD – це український індекс депозитних ставок, що розраховується компанією Thomson Reuters за методикою, розробленою спільно з НБУ. Розрахунок проводиться на основі номінальних ставок депозитів фізичних осіб, які пропонують основні учасники ринку. За останні роки цей індекс постійно знижується, а отже меншою буде й ставка за таким кредитом.
Підтримка українців зараз – наше головне завдання як державного банку, і ми розділяємо бажання уряду забезпечити власним житлом кожну українську родину.
За доступним кредитом можна звертатися до будь-якого відділення УКРГАЗБАНКУ. Найближчі відділення можна знайти тут.
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас