Оновлене відділення Креді Агріколь в Харкові вже відкрито для клієнтів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Оновлене відділення Креді Агріколь в Харкові вже відкрито для клієнтів

Особисті фінанси
28
Оновлене відділення Креді Агріколь Банку у Харкові за адресою вул. Гагаріна 41/2 вже відрите для клієнтів. Відділення нового формату є універсальним та надає весь перелік послуг для приватних осіб та бізнесу.
«У відділеннях Креді Агріколь Банку ми завжди готові запропонувати клієнтам високотехнологічні рішення, якісну експертизу наших менеджерів та сучасний дизайн. Тож не дивно, що тільки за перше півріччя 2020 року, не зважаючи на карантин, до нас приєдналося більше 3,5 тисяч нових активних клієнтів Східного макрорегіону. Ми з задоволенням робимо свій внесок у динамічний розвиток Харкова та області. Серед клієнтів Креді Агріколь Банку ― бізнес із різних сфер, зокрема інформаційних технологій, АПК, освіти, медицини, торгівлі та сфери послуг. Ми впевнені у високому потенціалі харківського бізнес-осередку, адже тут є всі передумови: потужна освітня база, розвинена інфраструктура міста та підприємницький хист харків’ян. І головне ― ми завжди готові підтримати цей рух вперед!» ― розповідає Інна Рудяк, директорка Східного макрорегіону Креді Агріколь Банку.
Оновлене відділення у Харкові повністю відображає позиціонування Креді Агріколь Банку «на 100% цифровий та на 100% сповнений людського спілкування». Тут є зона самообслуговування 24/7 з терміналом та cash-in банкоматом, зона очікування, зала для основних операцій з касовим вузлом та кімнати переговорів. Відділення максимально комфортне та забезпечує атмосферу затишку та приватності.
Будемо раді бачити вас у відділенні нового формату Креді Агріколь Банку у Харкові за адресою вул. Гагаріна 41/2. В період карантину відділення працює з 09:00 до 17:00 з перервою на обід з 13:00 до 14:00. В звичайному режимі відділення відкрите з 09:00 до 18:00, каса працює з 9:00 до 17:00 з перервою на обід з 13:00 до 14:00.
За матеріалами:
Креді Агріколь Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас