Ferrari відклала випуск найпотужнішого суперкара через коронавірус — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ferrari відклала випуск найпотужнішого суперкара через коронавірус

Технології&Авто
472
Ferrari змушена відкласти старт серійного виробництва і продажів свого найпотужнішого дорожнього суперкара Sf90 Stradale через кризу на тлі пандемії коронавірусу. Про це було оголошено під час телеконференції італійської марки, повідомляє Automotive News.
Перші покупці повинні були отримати свої автомобілі ще в першій половині 2020 року, проте тепер оголошено, що Ferrari запустить збірку суперкара ближче до кінця року, а поставки почнуться вже наступного року. Керівництво автовиробника відзначило, що затримка пов’язана з перебоями поставок компонентів через простій заводів.
Купе SF90, представлене в травні 2019 р., стало першою масовою моделлю Ferrari, що отримала гібридну силову установку. Вона побудована на базі чотирилітрового V8 з двома турбінами, що розвиває 780 к.с. і 800 Нм крутного моменту. Двигун діє спільно з трьома електромоторами, один з яких встановлений між ДВЗ і восьмиступінчастим «роботом» з двома зчепленнями. Два інші електромотори розташовані на передній осі і покликані приводити в рух передні колеса.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас