Samsung отримала патент на смарт-окуляри з великим набором датчиків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung отримала патент на смарт-окуляри з великим набором датчиків

Технології&Авто
445
Управління США з патентів і торгових марок (USPTO) видало компанії Samsung патент на новий натільний пристрій, виконаний у вигляді звичайних окулярів.
У документі йдеться, що гаджет зможе відображати різноманітні повідомлення за допомогою вбудованої системи візуалізації. Причому характер і вміст цих повідомлень будуть залежати від кількох факторів. Зокрема, пристрій зможе демонструвати ту чи іншу інформацію з урахуванням поточного часу, фізичної активності власника, розпорядку його дня та ін.
Для отримання відомостей про навколишнє оточення і стан користувача буде задіяний великий масив датчиків. Це сенсори температури, тиску, наближення, акселерометр і гіроскоп.
Samsung отримала патент на смарт-окуляри з великим набором датчиків
Більше того, розглядається можливість оснащення окулярів системою відстеження погляду власника. Для цього може бути застосована інфрачервона камера, яка контролює стан зіниць.
Samsung отримала патент на смарт-окуляри з великим набором датчиків
Пристрій зможе обмінюватися даними зі смартфоном за допомогою бездротового зв’язку. Крім того, йдеться про наявність інтегрованої аудіосистеми.
Заявку на патент було подано в жовтні минулого року. Про те, коли гаджет з описаною функціональністю може з’явитися на комерційному ринку, нічого не повідомляється.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас