Подарунки отримали переможці липневих розіграшів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Подарунки отримали переможці липневих розіграшів

Особисті фінанси
31
Подарунки отримали переможці липневих розіграшів
31 липня «МЕГАБАНК» завершив проводити грандіозний розіграш цінної техніки та гаджетів серед вкладників до свого 30-річчя. Переможці низки липневих розіграшів вже отримали виграні призи.
Вкладник «МЕГАБАНКУ» Андрій Степанович — переможець розіграшу 3 липня отримав сучасного помічника робота-пилососа. Подарунок клієнтові вручила керуюча Чернігівським центральним регіональним відділенням Валентина Кулик.
Пан Андрій є досвідченим клієнтом нашого банку. Співпрацюємо вже 13 років! Андрій Степанович зрадів неочікуваній перемозі і щиро подякував банк за роботу.
На ще одного переможця цього розіграшу, Віталія Івановича з Херсона, подарунок чекає у відділенні.
Подарунки розіграшу 17 липня – кавомашини – дісталися Сумщини та Запоріжжя. Саме там живуть чергові два переможці цього розіграшу. У Ромнах Сумської області подарунок отримав Анатолій Михайлович, а у Запоріжжі – Юрій Іванович. Він, до речі, серед вкладників найшвидше за всіх став переможцем нашого розіграшу: у середу тільки-но став клієнтом «МЕГАБАНКУ», відкривши депозит, а в п’ятницю – уже переможцем розіграшу, уперше в житті! У Запорізькому ЦРВ його вітав колектив на чолі з керуючим Ельдаром Гезаловим. З вдалим стартом, пане Юрію!
Переможці розіграшу 24 липня також уже із приємними сюрпризами від «МЕГАБАНКУ». Смартгодинники отримали Тамара Василівна та Інеса Романівна з Харкова.
Інеса Романівна, зокрема, розповіла колективу та керуючій відділенням №89 Наталі Литвиненко, що обрала «МЕГАБАНК», бо це надійний банк із 30-річним досвідом, а його персонал ввічливий та кваліфікований. Дякуємо за таку оцінку.
Ще раз вітаємо наших переможців і дякуємо за вибір «МЕГАБАНКУ»!
Вклади у «МЕГАБАНКУ» приносять удачу!
За матеріалами:
Мегабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас