День фінансів, 6 серпня: перерахунок пенсій (2 підходи), оплата штрафів ПДР зі знижкою (6 варіантів), штрафи для таксистів (1 пропозиція) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 6 серпня: перерахунок пенсій (2 підходи), оплата штрафів ПДР зі знижкою (6 варіантів), штрафи для таксистів (1 пропозиція)

4026
Четвер, 6 серпня, надав кілька відповідей.
Перерахунок пенсій. Скільки варіантів? В Україні можливі два варіанти індексації пенсій, при цьому підвищення виплат має враховувати зростання інфляції. Про це розповів радник Президента з економічних питань Олег Устенко.
Падіння ВВП. Наскільки “глибоко”? Мінекономіки оцінило глибину падіння ВВП за пів року. Реальний валовий внутрішній продукт (ВВП) України в січні-червні 2020 року скоротився на 6,5%. Це трохи більше, ніж падіння на 5,9% за перші п’ять місяців року.
Долар vs Гривня. Яких сюрпризів чекати від валюти? Що відбувається на валютному ринку, і звідки такі коливання? А також прогноз щодо курсу – все в одному відео від фінансового експерта Finance.ua Олексія Козирєва 🤑
Оренда житла для студентів у столиці. Де вигідніше? У половині районів Києва ціни на довгострокову оренду житла все ще нижчі від докарантинного рівня, підрахували аналітики OLX Нерухомість. Так, кімнати в столиці здають навіть за 3000-4500 грн на місяць. Найвигідніші райони для оренди житла.
Іпотека в Україні. Як там йдуть справи? Загальний кредитний портфель за програмою доступної іпотеки в державних і комерційних банках менш ніж за місяць сягнув 75 млн грн, до кінця року очікується на рівні 3 млрд грн. На сьогодні за цією програмою видано понад 200 кредитів на житло, ще 400 заявок очікують розгляду.
🏠 До речі, ви завжди можете ознайомитися з безкоштовним каталогом іпотеки на житло в Україні прямо на Finance.ua 🏙️
Нові податки для таксистів. Що пропонують? На офіційному сайті МІУ опубліковано документ, що регламентує роботу таксистів. У законопроєкті зазначено, що потрібно забезпечити надходження податків і зборів від ведення діяльності з надання послуг з внутрішніх перевезень у таксі та легковими автомобілями на замовлення до бюджетів різних рівнів за отримання патенту (оцінюється в 800 млн грн на рік). Подробиці.
Приховування номерних знаків. Яка відповідальність? Водії всіляко намагаються обдурити систему відеофіксації ПДР, використовуючи різні способи: заклеювання номера папером, замазування брудом або коректором, нанесення на номери спеціальних плівок. За незаконні маніпуляції з номерами на водіїв чекають штрафи, а за повторне порушення – навіть громадські роботи.
🤫 Якщо ви все ж таки порушили правила дорожнього руху і вам прийшов штраф, Finance.ua підготував для вас матеріал про те, як заощадити на його оплаті.

Шість способів, як сплатити штрафи ПДР зі знижкою 🚗

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас