Обираєте квартиру, чи потрібна ідея для дизайну: 10 телеграм-каналів які допоможуть — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обираєте квартиру, чи потрібна ідея для дизайну: 10 телеграм-каналів які допоможуть

Нерухомість
1845
Щоб обрати та купити квартиру в новобудові, знадобиться досить багато часу. А потім ще потрібно зробити ремонт і облаштувати все, щоб було затишно.
Finance.ua підібрав для вас телеграм-канали, які зможуть допомогти знайти житло, розібратися в юридичних та будівельних нюансах ба навіть підшукати ідеї для ремонту/дизайну.
Для підбору житла:
@minfin_realty — канал відомого сайту «Мінфін» для інвесторів, які вкладають кошти в новобудови, і тих, хто купує квартиру для себе. Тут розповідають про новини, акції та знижки в сфері нерухомості, а також про ризики та прибутки, якість нерухомості та її недоліки.
@blog_gdevkievezhithorosho — канал-блог Ірини Романової про новобудови Києва та передмістя: огляди житлових комплексів і будівельних норм, новини ринку первинного житла, акційні пропозиції та інше.
@lawandproductivity — канал одеського адвоката Ткаченко Дмитра. Власне, канал не лише про нерухомість, а про нові закони та нюанси. Багато пише про законодавчі зміни, що стосуються забудови.
@robert_kvartira — канал блогера Роберта Кругових, де він публікує свої огляди новобудов Києва та області, коментує новини про нерухомість тощо.
@intergal_bud — офіційний канал забудовника Інтергал-Буд. Тут знайдете новини, інформацію про нові проєкти, пропозиції для покупців, корисні поради, акції тощо.
Якщо ремонт або шукаєте ідею для дизайну:
@pragmatikamedia — не дуже розкручений, але цікавий канал про архітектуру, урбаністику, дизайн у культурному контексті.
@ticodim — канал студії дизайну інтер‘єру TICO DIM, тут багато інформації про особливості дизайну помешкання, поради щодо облаштування та багато красивих прикладів дизайну.
@komoradesint — канал про дизайнерські ідеї для вашого дому. Гарні фото, небагато тексту та різноманітні елементи декору.
@sam_sebe_designer — ще один канал про великі та маленькі ідеї, як зробити своє житло максимально комфортним та красивим.
@budmaster_info — канал з практичними порадами для ремонту, будівництва та дизайну: зонування простору, поради з вибору матеріалів, тренди та антитренди в оформленні інтер’єрів.
Читайте та знаходьте потрібну інформацію там, де зручно.
Finance.ua теж має свій канал у телеграмі @finance_ukr. Якщо ви ще не з нами — долучайтеся. Там розбираємо, як не витрачати дарма гроші, що ховається за гучними заявами чиновників та пишемо про нові закони та зміни.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас