Кличко анонсував відкриття проспекту, який не ремонтували 30 років — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко анонсував відкриття проспекту, який не ремонтували 30 років

Казна та Політика
1243
Наприкінці цього тижня завершать капремонт дороги на проспекті Любомира Гузара в Києві. Магістраль не ремонтували до цього 30 років.
Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко на своїй сторінці у Facebook.
Столичні дорожники вийшли на фінальну стадію капітального ремонту проспекту Любомира Гузара. Минулої ночі там розпочали “чистове” асфальтування. І вже наприкінці цього тижня повністю оновлена дорога на проспекті буде відкрита, сказав мер.
Інтенсивність трафіку на цій магістралі досить висока, тому асфальтування там здійснюватимуть тільки вночі.
Кличко додає, що на проспекті Любомира Гузара, як і на більшості доріг, що сьогодні ремонтують у місті, використовують високоякісний щебенево-мастиковий асфальтобетон. Це – міцне покриття, яке витримує великі навантаження. За словами фахівців, нова дорога прослугує мінімум 10 років.
“Паралельно на проспекті тривають роботи з облаштування пішохідних тротуарів та велодоріжок. Також встановимо нове LED-освітлення. Хочу зазначити, що останнього разу цю магістраль ремонтували 30 років тому”, – сказав Кличко.

Довідка Finance.ua:

  • Раніще Кличко розповів, коли зникнуть затори на столичних мостах: до 10 серпня в столиці планують повністю відновити рух розв’язкою на перетині проспектів Степана Бандери і Героїв Сталінграда.
  • Кличко повідомляв, що розпочали роботи на ще одній важливій транспортній артерії – на Південному мосту. Там оновлюють дорожнє покриття та приведуть до ладу тротуари. Ці роботи виконуватимуть переважно в нічний час. Завершити їх планують до 30 серпня.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас