LG Chem почне випуск нових літієвих акумуляторів в 2021 році і першим їх отримає електричний Hummer — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

LG Chem почне випуск нових літієвих акумуляторів в 2021 році і першим їх отримає електричний Hummer

Технології&Авто
767
Компанії GM і LG Chem готують маленьку революцію в сфері виробництва літійвмісних акумуляторів.
Партнери мають намір почати виробництво і використання тягових акумуляторів з радикально зниженою кількістю кобальту. Це так звані NCMA-батареї на основі катодів з нікелю, кобальту, марганцю і алюмінію. Виробництво таких батарей мало початися в 2022 році, але стартує на рік раніше.
Як повідомляють південнокорейські джерела, компанія LG Chem вирішила прискорити випуск NCMA-акумуляторів. Такі акумулятори в складі електродів мають на 70% менше кобальту і на 90% більше нікелю. Також до складу електродів додано алюміній. Компанія LG Chem самостійно випускає такий матеріал, хоча також може скористатися пропозицією компанії POSCO Chemical, яка розробила матеріал зі схожими характеристиками.
Акумулятори NCMA в порівнянні з сучасними NCM батареями (нікель, кобальт, марганець) обіцяють виявитися більш стабільними за параметрами, бути дешевшими і забезпечувати збільшений пробіг – до 640 км. Ці батареї будуть просуватися під брендом Ultium під контролем спільного підприємства GM і LG Chem компанії Ultium Cells LLC. Спочатку виробництво акумуляторів стартує на заводах LG Chem в Кореї, а потім почнеться в США на споруджуваному зараз заводі в Мічигані.
Завершення розробки та запуск акумуляторів NCMA у виробництво планувалося в 2022 році. Представники LG Chem підтвердили, що випуск акумуляторів перенесений з 2022 року на 2021 рік. Тим самим, першими нові акумулятори зможуть отримати електричні автомобілі GM Hummer, випуск яких запланований на друге півріччя 2021 року.
LG Chem почне випуск нових літієвих акумуляторів в 2021 році і першим їх отримає електричний Hummer
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас