АКБ "Індустріалбанк" здійснює прямі поставки золота з Європи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АКБ "Індустріалбанк" здійснює прямі поставки золота з Європи

Особисті фінанси
137
АКБ "Індустріалбанк" здійснює прямі поставки золота з Європи
Попит на золото, яке щорічно видобувається в рудниках і на копальнях по всьому світу, залишається незмінно високим.
Незалежно від того, чи очікується зростання ціни на золото чи ні, воно залишається найстабільнішим активом для інвестицій.
Золото – це «тиха гавань» інвестора, в якій він може перечекати будь яку кризу.
«У зв’язку зі сформованою ситуацією у світі, багато хто задається питанням про те, в якій валюті краще зберігати заощадження. Золото продовжує залишатися найнадійнішою і ліквідною інвестицією. Сьогодні АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК» здійснює прямі поставки золотих зливків зі Швейцарії в Україну для забезпечення постійно зростаючого попиту на ринку банківських металів. Для наших клієнтів ми пропонуємо найвигідніший курс золота в Україні» – повідомляє Перший заступник Голови Правління АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК» Віталій Романчукевич.
АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК» завозить в Україну золоті зливки від провідних виробників Argor-Heraus, Umicore, Commerzbank, Valcambi, Credit Suisse.
Ми пропонуємо широкий вибір монет та зливків із золота на подарунок, для колекціонування та просто для заощадження коштів.
У нашому Банку можна придбати зливки золота розміром від 1 грама до 100 грам найвищої якості за цінами наближеними до котирувань Лондонської біржі!
«Велика мережа відділень Банку дозволяє реалізувати банківські зливки золота, пам’ятні та інвестиційні монети по всій території України. У кожному відділенні є zoloto industrialbankвисококваліфіковані експерти з банківських металів, які можуть надати професійні консультації при купівлі або продажу зливків золота» – коментує директор Департаменту банкнотного банкінгу АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК» Юрій Боцман.
Золото не обов’язково зберігати вдома або в банківській комірці. В АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК» ви завжди маєте можливість відкрити Золотий депозит.
Є два види таких депозитів:
  • Ви купуєте в Банку фізичне золото в зливках і кладете його на депозит. Після закінчення строку отримуєте назад свій зливок і відсотки у вигляді зливків поменше або в гривневому еквіваленті за поточним курсом металу.
  • Ви приходите до банку з готівкою і оформляєте Золотий депозит «без фізичної поставки», вносите в касу гроші, які конвертуються у віртуальні грами золота і зараховуються на депозитний рахунок. Після закінчення строку вкладу метал конвертується в гривню з урахуванням відсотків, що набігли.
АКБ "Індустріалбанк" здійснює прямі поставки золота з Європи
В АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК» фізичні та юридичні особи можуть відкрити поточний рахунок у золоті та придбати золото, яке буде зараховано на цей рахунок. У будь-який момент його можна продати Банку.
Переваги золотих злитків:
  • сертифікат якості для кожного зливка;
  • можливість надійного зберігання;
  • компактність і зручність при транспортуванні;
  • висока вартість банківських металів в світі і зростання вкладених коштів відповідно до зростання цін на золото на світовому ринку;
  • не оподаткування і конфіденційність операцій з придбання банківських металів в Україні;
  • висока ліквідність (зливок можна продати в будь-який час або закласти для отримання позики);
  • можливість вивозу за кордон (процедура прирівнюється до вивезення іноземної валюти) і розрахунку зливками в інших країнах.
Тарифи на відкриття Золотих депозитів та ціни на банківські метали дивіться тут.
За матеріалами:
Індустріалбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас