Київ може залишитися в "зеленій" зоні карантину ще на тиждень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ може залишитися в "зеленій" зоні карантину ще на тиждень

Казна та Політика
616
За попередніми даними, після наступного перегляду епідеміологічної ситуації карантин у Києві продовжить відповідати нормам “зеленої” зони. Перегляд буде 7 серпня.
Про це розповів голова управління Держпродспоживслужби в Києві Олег Рубан.
“Поки що ситуація така, що в межах показників очікується, що Київ залишиться в “зеленій” зоні. Точно будемо знати в п’ятницю”, – сказав Рубан.
Нагадаємо, згідно з новими правилами адаптивного карантину, залежно від ситуації з поширенням коронавірусу міста, райони та області ділять на чотири карантинні зони, а перегляд відбувається щоп’ятниці.
Незважаючи на спалахи коронавірусу, Київ спочатку віднесли до “зеленої” зони, оскільки за методикою розрахунку не враховуються вогнищеві випадки, такі як в гуртожитках та інших установах.
У Міністерстві охорони здоров’я вже роз’яснили, що з “червоної” зони можна вийти, якщо відповідати протягом трьох днів поспіль вимогам національних показників.
“Для того, щоб область дотримувалася цих показників, потрібно виконувати те, що прописано в постанові Кабміну”, – заявив головний санітарний лікар Віктор Ляшко.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас