Ярославський став кінцевим бенефіціарним власником Банку Кредит Дніпро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ярославський став кінцевим бенефіціарним власником Банку Кредит Дніпро

Фондовий ринок
1462
3 серпня 2020 року, між компанією «Бренкрофт Ентерпрайзез Лімітед», яка виступає єдиним акціонером Банку Кредит Дніпро, і Олександром Ярославським, власником і президентом групи DCH, укладено угоду про відчуження 100% акцій в статутному капіталі Банку Кредит Дніпро.
30 липня 2020 року О.Ярославський отримав від Національного банку України погодження прямого придбання істотної участі в розмірі 100% акцій в статутному капіталі акціонерного товариства «Банк Кредит Дніпро».
Внаслідок укладення зазначеної угоди Олександр Ярославський стає кінцевим бенефіціарним власником фінустанови.
Наглядова рада Банку Кредит Дніпро прийняла рішення про припинення повноважень і звільнення з посади голови Правління банку Олени Малинської з дати укладення угоди про відчуження 100% акцій в статутному капіталі фінустанови.
Новий акціонер призначив на посаду голови Правління Банку Кредит Дніпро з 04 ​​серпня 2020 року Сергія Панова, кандидатура якого узгоджена Національним банком України.
У зв’язку зі зміною власника припиняються повноваження чинного складу Наглядової ради фінустанови. Нові члени Наглядової ради вступлять у свої повноваження відразу після узгодження їхніх кандидатур Національним банком України.

Довідка Finance.ua:

  • Банк Кредит Дніпро заснований в 1993 році, наразі входить до групи банків з приватним капіталом відповідно до класифікації НБУ.
  • Єдиним акціонером Банку Кредит Дніпро є Олександр Ярославський, власник і президент групи DCH.
  • Надійність і стабільність банку підтверджені авторитетними рейтинговими агентствами.
  • Зокрема, рейтингове агентство IBI-Rating підвищило рейтинг банку за національною шкалою до рівня «uaA+» з прогнозом «у розвитку» і підтвердило рейтинг надійності депозитів на рівні «4+» (висока надійність).
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас