Kia представила новий Carnival (фото, відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Kia представила новий Carnival (фото, відео)

Технології&Авто
1367
Південнокорейський автовиробник виводить новий Carnival в окремий клас GUV (Grand Utility Vehicle – великий утилітарний автомобіль).
У компанії пояснюють, що GUV об’єднує в собі місткість і комфорт сімейного мінівена і стилістичні особливості, властиві кросоверам. Наприклад, великі колеса (диски доступні в двох розмірах, 18 і 19 дюймів) і елементи з непофарбованого пластику.
У довжину четвертий Carnival досягає 5155 міліметрів, в ширину – 1995 міліметрів, а висота дорівнює 1740 міліметрів. Таким чином, він на 40 міліметрів довший і на 10 міліметрів ширший від моделі попереднього покоління. Колісна база збільшилася на 30 міліметрів і становить 3090 міліметрів. У салоні можуть розміститися сім, дев’ять або одинадцять осіб.
Салон виконаний в тому ж стилі, що і у нового Sorento. Carnival отримав два екрани діагоналлю 12,3 дюйма кожен, об’єднані під одним склом, а також шайбу управління трансмісією на центральному тунелі. Залежно від комплектації мінівен може бути обладнаний адаптивним круїз-контролем, системою автоматичного гальмування і утримання в смузі руху.
У семимісній версії доступні екрани на спинках передніх сидінь, “капітанські” крісла на другому ряду з функціями підігріву і вентиляції, а також відкидні підставки для ніг пасажирів і знімний 5,5-літровий охолоджуваний бокс, який встановлюється між кріслами.
Kia представила новий Carnival (фото, відео)
Для Carnival запропонували нові опції. Наприклад, в зсувних дверях з’явилися датчики спрацьовування, які визначають наближення водія з ключем. А біля дверей багажника тепер зворотна функція: коли водій відходить від машини, двері автоматично закривається.
Kia представила новий Carnival (фото, відео)
У Південній Кореї модель запропонують з 3,5-літровим «атмосферником», який видає 294 кінські сили і 355 Нм крутного моменту. Як альтернатива доступний 202-сильний турбодизель об’ємом 2,2 літра. Вони обидва працюють в тандемі з восьмидіапазонною автоматичною коробкою передач, привід тільки передній.
Kia представила новий Carnival (фото, відео)
Місцеві дилери вже відкрили прийом замовлень на модель: ціни починаються від 31,6 мільйона вон ($26500).
За матеріалами:
BIN
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас