В IKEA розповіли, яким буде їхній магазин в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В IKEA розповіли, яким буде їхній магазин в Україні

Фондовий ринок
3416
Шведська компанія IKEA, найбільший в світі рітейлер меблів і товарів для дому, має намір до запуску першого фізичного магазину в Україні розширити доступний асортимент товарів до 5 тис. артикулів з діючих 3,6 тис.
Про це в інтерв’ю “Інтерфакс-Україна” повідомив керівник IKEA в Україні Флоріан Мелле.
“Ми плануємо розширити пропозицію до понад 5 тис. артикулів товарів. Активно працюємо над тим, щоб усунути всі прогалини в роботі онлайн-магазину. Працюємо над розширенням і плануємо, що всі ці товари будуть доступні вже в момент, коли ми відкриємо фізичний магазин в Києві. Більше того, ми хочемо, щоб вони стали доступними для покупців ще швидше”, – сказав він.
Мелле пояснив, що розширений асортимент буде включати вибірку товарів, яка підходить для формату магазинів city store.
За його словами, результати перших продажів інтернет-магазину IKEA в Україні продемонстрували великий успіх рішень для зберігання: коробки, шафи, модульні рішення PAX. Також дуже популярні аксесуари, особливо для кухні.
Зараз IKEA відкрила 100 додаткових вакансій співробітників і лідерів команд для першого магазину формату city store в ТРЦ Blockbuster Mall в Києві, а також нових пунктів видачі замовлень.
“Кілька з них ми вже знайшли і підготували, деякі ще перебувають у процесі тренінгу. Ми будемо збільшувати їх кількість поступово, щоб підготувати всіх цих людей до відкриття магазину в кінці поточного року”, – зазначив Мелле.
Загальна площа магазину становитиме понад 5 тис. кв. м, в ньому буде представлена комбінація аксесуарів і меблів в інсталяціях.
“У Києві відкриється магазин міського формату без відділу їжі і ресторану, але ми прагнемо запустити їх якомога швидше. Зараз ми відкрили дві важливі вакансії: food-менеджер і бізнес-аналітик ринку їжі. Ці люди допоможуть нам відкрити кафе і зробити нашу їжу доступною для всіх”, – зазначив керівник IKEA в Україні.

Довідка Finance.ua:

  • Вперше IKEA оголосила про намір вийти на український ринок наприкінці 2017 року.
  • Інтернет-магазин IKEA офіційно запустила 14 травня цього року. 25 травня компанія ухвалила рішення тимчасово обмежити можливість оформляти нові замовлення в українському інтернет-магазині, щоб задовольнити попит і надалі відповідати високим стандартам IKEA і очікуванням клієнтів.
  • Клієнти IKEA можуть замовити послугу складання меблів у фахівців онлайн-сервісу Kabanchik.ua.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас