Термін дії кредитних канікул по кредитним карткам закінчується 1 серпня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Термін дії кредитних канікул по кредитним карткам закінчується 1 серпня

Особисті фінанси
16
Шановні клієнти,
Розуміючи складну ситуацію, спричинену карантином, Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) з самого його початку автоматично ввів кредитні канікули для всіх власників кредитних карток. Протягом чотирьох місяців власники кредитних карток ПУМБ отримували зменшений приблизно вдвічі платіж, який складався лише з відсотків за кредитом.
Звертаємо вашу увагу, що з 1 серпня припиняють діяти автоматично підключені кредитні канікули по кредитним карткам. Це значить, що мінімальний обов’язковий платіж в серпні включатиме також відсоток по тілу кредита. Щоб зробити вихід з кредитних канікул плавним та рівномірно розподілити фінансове навантаження на клієнтів, ПУМБ в обов’язкових платежах, які будуть припадати на період з серпня по жовтень включно буде нараховувати всього 1% від тіла кредиту (замість 3%). Обов’язковий мінімальний платіж в листопаді вже включатиме 2% від тіла кредиту, а в грудні – 3%, які застосовувалися до введення кредитних канікул.
Ми також розглядаємо можливість продовження кредитних канікул по індивідуальному запиту клієнта. Про цю опцію буде повідомлено пізніше на сайті банку
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас