Google підтвердила дату анонса народного камерофона Pixel 4a — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google підтвердила дату анонса народного камерофона Pixel 4a

Казна та Політика
785
Нещодавні повідомлення виявилися правдивими – середньобюджетний камерофон Google Pixel 4a, що добряче затримався, дійсно представлять 3 серпня. Google опублікувала тизер анонсу, офіційно підтвердивши цю дату. Ще там є вельми провокаційний напис про довгоочікуваний телефон.
Спочатку передбачалося, що Pixel 4a дебютує під час Google I/O 2020, але сама подія була скасована через пандемію COVID-19. Чому Pixel 4a затримався на цілих три місяці, залишається тільки гадати. До речі, інсайдер, який ще минулого тижня назвав цю дату, раніше стверджував, що в продаж Pixel 4a надійде тільки в жовтні і в єдиному чорному кольорі. І якщо фактичні продажі Pixel 4a розпочнуться тільки в жовтні, то кількість потенційних покупців, які все ще чекають на новинку, може серйозно скоротитися.
Ні дизайн, ні технічні характеристики Pixel 4а вже давно не є секретом. Все це обговорювалося безліч разів і вже набило оскому. Для тих, хто вже встиг забути, нагадаємо основні параметри Pixel 4a:
Екран OLED діагоналлю 5,81 дюйма роздільною здатністю 2340х1080 пікселів з отвором для фронтальної камери роздільною здатністю 8 Мп в лівому верхньому кутку. SoC Qualcomm Snapdragon 730. 6 ГБ оперативної пам’яті.
64 або 128 ГБ флеш-пам’яті, причому UFS замість повільної eMMC, що використовувалася в Pixel 3А і 3A XL.
Акумулятор ємністю 3080 мА·год з підтримкою 18-ватної швидкої зарядки. Одинарна основна камера роздільною здатністю 12,2 Мп з підтримкою запису відео 4K при 30fps. Сканер відбитків пальців на задній панелі
Роз’єм 3,5 мм для підключення навушників. Pixel 4а належить конкурувати з нинішніми бестселерами iPhone SE і Samsung Galaxy A51.
Минулого року Pixel 3а на старті продажів пропонувався за ціною $399 за базову версію, тоді як на розпродажах його можна було купити зі знижкою в $100. Водночас раніше проскакувала інформація про нижчу ціну $349 за базову версію, що може дещо врятувати становище.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас