Підтримуємо експорт екологічної продукції з України до країни ЄС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Підтримуємо експорт екологічної продукції з України до країни ЄС

Особисті фінанси
33
Українські виробники екологічної та безпечної для довкілля продукції стають відомими та затребуваними на теренах Європи. УКРГАЗБАНК здійснив першу угоду зі структурованого торговельного фінансування для вітчизняного підприємства «Дервус Дизайн» на понад 100 тис. євро задля експорту еко-будинку до Австрії, який був вироблений в Україні.
Сьогодні «Дервус Дизайн» є новатором з виробництва еко-будинків з деревини за технологією МОС (Модульних об’ємних систем) на території України.
МОС – це технологія будівництва, при якій будівельні секції у вигляді окремих об’ємних модулів доставляються на будмайданчик і монтуються на місці в готові будівлі.
Компанія виготовляє сучасні, екологічно чисті та енергоефективні будинки. Розвиваючи й надалі цю технологію, компанія планує будівництво шкіл, дитячих садків, а також багатоповерхових будинків та готелів. Продукція компанії вже експортується в країни ЄС, Скандинавію та Близького Сходу.
Сподіваємося, що підтримка УКРГАЗБАНКОМ українського відповідального бізнесу допоможе заохотити й інших підприємців на створення еко-проєктів.
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас