Результати першого місяця реалізації державної програми "Доступні кредити 5-7-9%" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Результати першого місяця реалізації державної програми "Доступні кредити 5-7-9%"

Особисті фінанси
26
Більше 85 бізнес-клієнтів Креді Агріколь Банку вже скористалися державною програмою «Доступні кредити 5-7-9%», рефінансувавши заборгованість по кредитах за процентною ставкою 0% річних. Такі результати першого місяця реалізації державної програми «Доступні кредити 5-7-9%» в банку.
«Креді Агріколь Банк робить свій внесок в розвиток малого та середнього бізнесу в країні, підтримуючи наших клієнтів в цей непростий час. Адже саме сегмент МСБ виявився найбільш вразливим до негативних наслідків пандемічної кризи. Чому це для нас так важливо? Ми в банку надихаємося історіями розвитку наших клієнтів, які незважаючи на всі складнощі досягають успіху. Адже часто малий та середній бізнес бере початок із чиєїсь мрії або сімейної справи. Ми вболіваємо за кожного клієнта та конкретними вчинками доводимо, що вони можуть покладатися на Креді Агріколь Банк!» ― розповідає Олександр Шелест, директор департаменту середнього корпоративного бізнесу та МСБ Креді Агріколь Банку.
Програма «Доступні кредити 5-7-9%» користується великим попитом у підприємців зі всієї України.
«Ми отримали близько 150 заявок від бізнесу на загальну суму понад 780 мільйонів гривень за перший місяць участі Креді Агріколь в державній програмі «Доступні кредити 5-7-9%». Нам вдалося досягнути таких значних об’ємів зокрема через значне розширення програми та спрощення умов участі в ній. Рефінансуючи заборгованість бізнес-клієнтів, ми знижуємо тиск на їх бюджети та виступаємо в якості надійного партнера масштабної державної кампанії з підтримки бізнесу», ― коментує Дмитро Коваленко, директор департаменту маркетингу Креді Агріколь Банку.
Нагадаємо, в середині червня 2020 року Креді Агріколь приєднався до державної програми «Доступні кредити 5-7-9%», підписавши договір із Фондом розвитку підприємництва щодо спільної реалізації програми підтримки мікро та малого бізнесу. Діючі клієнти нашого банку можуть отримати рефінансування заборгованості на будь-які цілі за процентною ставкою 0% до 31 березня 2021 року. Більше інформації за посиланням https://5-7-9.gov.ua
За матеріалами:
Креді Агріколь Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас