Акція для корпоративних клієнтів – зберігайте цінності в індивідуальних сейфах Таскомбанку три місяці безкоштовно! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Акція для корпоративних клієнтів – зберігайте цінності в індивідуальних сейфах Таскомбанку три місяці безкоштовно!

Особисті фінанси
21
Акція для корпоративних клієнтів – зберігайте цінності в індивідуальних сейфах Таскомбанку три місяці безкоштовно!
Ми знаємо, наскільки безпека важлива для Вашого бізнесу. Піклуємося про кожного клієнта та надаємо можливість нашим партнерам орендувати індивідуальні сейфи, щоб зберігати документи та цінності компаній БЕЗКОШТОВНО.
Сьогодні персонал багатьох компаній працює віддалено, управлінські рішення приймаються дистанційно, а приміщення компаній тим часом залишаються порожніми. Період відпусток і відсутність керівників на місцях наражає підприємство на операційні ризики, адже низка документів і важливих речей для ведення бізнесу залишаються в офісах без повноцінного нагляду.
Ми закликаємо не нехтувати безпекою Вашого бізнесу, а звернутися до свого партнера – ТАСКОМБАНКУ – і скористатися Акційними умовами
Кожний корпоративний клієнт, який ще не зберігає цінності в ТАСКОМБАНКУ, має можливість долучитися до акції та протягом трьох місяців – з 1 серпня до 1 листопада 2020 року – орендувати індивідуальний сейф будь-якого розміру, що є в наявності, для компанії БЕЗКОШТОВНО.
Послуга надається в відділеннях VIP рівня.
Оренда індивідуального сейфа – дозволяє зберігати цінні папери, ділову документацію, електронні носії інформації, інші цінності, вільний обіг яких не заборонений чинним законодавством України.
ТАСКОМБАНК бере на себе додаткову відповідальність щодо збереження Ваших цінностей, мінімізує витрати та ризики, пов’язані з охороною, а також гарантує безпеку документів та інших речей, щоб Ви могли зосередитись на головному – на Вашому бізнесі.
Акція діє у Києві, Дніпрі, Одесі та Львові. За детальною інформацією зверніться до свого персонального менеджера або до контактного центру за телефоном 044 290 97 77.
Зберігайте цінності компанії в надійних сейфах ТАСКОМБАНКУ!
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас