Apple запатентувала навушники, які транслюють музику в вуха і в череп (відео, схема) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple запатентувала навушники, які транслюють музику в вуха і в череп (відео, схема)

Технології&Авто
1070
Компанія Apple планує розробити оригінальні навушники – це гібридна аудіосистема, заснована на принципі провідності звуку через кістки черепа.
Об це сказано в патентній заявці Apple, передає видання macrumors.com.
Ета технологія дозволяє почути музику без традиційних навушників, а через вібрації певними точками черепа.
Технологія на ринку не нова. Періодично різні виробники намагаються випустити схожі пристрої. Наприклад, в 2017 році на виставці IFA представили фітнес-браслет, через який можна дзвонити і спілкуватися, просто приклавши палець до віску.
Однако, ця технологія має недолік – погана передача звуку. Кісткова провідність забезпечує хорошу передачу басів, але з високими частотами існують проблеми.
Запатентованная Apple система кісткової провідності звуку відрізняється незвичайним підходом. Ця технологія об’єднує кісткову провідність зі звичайною передачею звуку по повітрю. Так що це мало б виправити недоліки з звуком.
Прі цьому можна буде фільтрувати аудіосигнал і розподіляти на три категорії, відповідні низьким, середнім і високим частотам. Комбінований сигнал низьких і середніх частот буде передаватися через череп користувача, а високочастотний компонент буде відтворюватися звичайним образом.
За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас