У ТОП-25 кращих програм корпоративної соціальної відповідальності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У ТОП-25 кращих програм корпоративної соціальної відповідальності

Особисті фінанси
187
УКРГАЗБАНК увійшов у ТОП-25 кращих програм корпоративної соціальної відповідальності за версією видання «Власть денег».
Корпоративна соціальна відповідальність (КСВ) – відносно новий термін в українському бізнес-середовищі, але на сьогодні це один з основних показників успішності та прогресивності, особливо в період кризи.
При складанні рейтингу журналу «Власть денег» використовували офіційну інформацію компаній, повідомлення ЗМІ та погляди галузевих експертів.
Спеціалісти відзначили, що УКРГАЗБАНК дотримується власної Політики екологічної та соціальної відповідальності, відповідно до якої банк оцінює, відстежує та звітує про екологічні і соціальні ризики кредитних проектів. Банк також пропонує екодепозити, кошти яких спрямовані на фінансування проектів по захисту навколишнього середовища. Тож заощадження українців працюють на поліпшення екології України.
Екотренд підтримують в усіх офісах Банку: завжди в наявності контейнери для сортування сміття та утилізації батарейок і пластикових карт; всюди енергозберігаюче освітлення; відмова від паперового документообігу; в роботі з клієнтами – відмова від використання пластика.
Нагадаємо, що нещодавно ми увійшли у ТОП-25 лідерів діджиталізації також за версією «Власть денег».
Детальніше тут.
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас