Nubia представила смартгодинник Nubia Watch з гнучким дисплеєм і підтримкою голосових викликів (фото, відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nubia представила смартгодинник Nubia Watch з гнучким дисплеєм і підтримкою голосових викликів (фото, відео)

Технології&Авто
504
Слідом за новим флагманським смартфоном бренд Nubia анонсував розумний годинник в оригінальному дизайні, дисплей якого покриває зовнішню сторону ремінця. Ґаджет, який успадкував конструкцію торішньої моделі Alpha, отримав підтримку eSIM і низку інших корисних функцій.
Одразу варто звернути увагу, що попри широкий функціонал Nubia Watch коштує вдвічі дешевше ніж базова версія попередньої моделі розумного годинника. Годинник спершу продаватиметься у Китаї.
Новинка оснащена 4,01-дюймовим гнучким OLED-дисплеєм виробництва компанії Visionox, роздільна здатність якого становить 960х192 пікселів. За продуктивність смартгодиника відповідає процесор Qualcomm Snapdragon Wear 2100 та 1 ГБ оперативної пам’яті, а для зберігання файлів передбачено 8 ГБ внутрішньої пам’яті.
Nubia представила смартгодинник Nubia Watch з гнучким дисплеєм і підтримкою голосових викликів (фото, відео)
Особливістю аксесуара став унікальний дизайн користувальницького інтерфейсу. Розробники також забезпечили ґаджет великою кількістю шпалер з динамічними візуальними ефектами.
Пристрій отримав акумулятор ємністю 420 мАг, що забезпечує до 36 годин автономної роботи при активному використанні, і близько шести днів в режимі очікування, принаймні так обіцяє виробник.
Nubia представила смартгодинник Nubia Watch з гнучким дисплеєм і підтримкою голосових викликів (фото, відео)
Розумний годинник оснащений модулями Wi-Fi, Bluetooth і GPS, 4G-модемом і чіпом eSIM для голосових викликів (при сполученні зі смартфоном). Також Nubia Watch можна використовувати в ролі фітнес-браслета – він оснащений вбудованим “медичним” модулем для моніторингу серцевого ритму в реальному часі, має трекер сну і функцію автоматичного відстеження якості тренувань.
Nubia Watch вже доступні для попереднього замовлення в чорному, зеленому і червоному корпусах і надійдуть у продаж в Китаї з 5 серпня за ціною 257 доларів.
За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас