Таскомбанк здійснив первинне розміщення облігацій серії J з публічною пропозицією за стандартами ЄС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Таскомбанк здійснив первинне розміщення облігацій серії J з публічною пропозицією за стандартами ЄС

Особисті фінанси
34
Таскомбанк здійснив первинне розміщення облігацій серії J з публічною пропозицією за стандартами ЄС
Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку зареєструвала результати первинного розміщення облігацій ТАСКОМБАНК серії J обсягом 100 млн грн з терміном обігу 10 років. За цими облігаціями передбачена можливість дострокового викупу (щорічна оферта). Номінальна ставка на перший рік обігу облігацій встановлена у розмірі 16,5% річних зі щорічним переглядом на рівні не менше 1/2 облікової ставки НБУ.
Цей випуск став уже другою в цьому році емісією корпоративних облігацій ТАСКОМБАНКУ за новими правилами, адаптованими до стандартів ЄС, що стало можливим завдяки ефективному співробітництву емітента з НКЦПФР. Нагадуємо, що на початку року ТАСКОМБАНК випустив цінні папери серій I і J обсягом по 100 млн грн кожна.
Нині на ринку представлені чотири випуски облігацій ТАСКОМБАНКУ загальним обсягом 400 млн грн з різноманітними строками обігу та сплати відсотків (F, G, I, J).
«Ми очікуємо, що ці випуски облігацій будуть мати активний вторинний ринок, як і попередні випуски облігацій ТАСКОМБАНКУ», – коментує подію Артем Карелін, директор Департаменту операцій на фондовому ринку. Наразі випущені раніше Банком цінні папери є одними з найліквідніших облігацій, що активно торгуються на біржовому та позабіржовому ринках.
Суворі європейські стандарти передбачають, що проспекти облігацій ТАСКОМБАНКУ надають потенційному інвестору достатнє уявлення про деталі емісії, щоб прийняти самостійне та обґрунтоване рішення щодо інвестування, навіть без спеціальної кваліфікації.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас