UnexCard: твоя фінансова подушка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

UnexCard: твоя фінансова подушка

Особисті фінанси
75
Карантин не пройшов повз нас. Особливо тоді, коли на вулиці виходити було заборонено, роботу багатьох призупинено, а можливість заробляти – сягнула мінімуму. Саме у такі моменти ми почали справді цінувати поняття фінансової подушки.
Менше 10% українців мають збереження на випадок декількох місяців відсутності роботи. Сподіваємось, що після таких «яскравих» вражень карантину цей відсоток збільшиться!
Якщо ж самостійно створити фінансову подушку не виглядає досяжним, то ми створили її за вас.
Знову доступна до оформлення – кредитна карта UnexCard від Юнекс Банку.
Кредитна картка UnexCard
Повертаємо нашу зіркову картку, про яку нас часто запитували. Так, це саме та карта, що виграла нагороду за найбільший кешбек. І так, це та ж карта, що отримала нагороду за яскраву рекламу та нашого амбасадора Сашка.
Маєш змогу отримати:
1. Кредитний ліміт на всі випадки життя та непередбачувані витрати до 50 000 грн. Тепер ти зможеш почуватися справді надійно та впевнено перед будь-якими життєвими умовами. Нагадуємо, що ти можеш і не використовувати кредитні кошти, але погодься, що це корисна знахідка при непередбачуваних умовах?
2. Два місяці користування кредитним лімітом без відсотків. Саме так, кожного нового разу, як ти схочеш скористуватися кредитними коштами ти матимеш 62 дні для безвідсоткового повернення. Повертаєш гроші на картку – і знову користуєшся без зайвих витрат.
3. Найулюбленіша частина – це отримання кешбеку за твої витрати. Наразі, ми повертаємо до 25% витрат на визначені категорії. Самостійно обрати найбільш вигідну для себе сферу витрат можна у нас на сайті.
Залишити заявку на оформлення можна вже зараз на нашому сайті.
Приєднуйся і створюй власну фінансову подушку.
За матеріалами:
Юнекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас