Біткойн перевищив $10 тис. і досяг максимуму за два місяці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Біткойн перевищив $10 тис. і досяг максимуму за два місяці

Фінтех і Картки
242
Курс біткойна піднявся вище від позначки $10 тис., що є максимумом приблизно за два місяці.
Низк аналітиків очікують подальшого підвищення – в район $15 тис., повідомляє MarketWatch
Криптовалюта торгується зараз в районі $10,333 тис., що на 4,5% вище від рівня попереднього дня, за даними CoinDesk. Котирування серпневих контрактів на біткойн під час електронних торгів на CME в понеділок підскочили на 9,8% – до $10,560 тис.
Ралі криптовалюти відбувається на тлі зростання ціни золота до рекордних позначок. Це обумовлено тим, що інвестори шукають альтернативу акціям і кешу на тлі безперервної пандемії COVID-19, яка штовхає світову економіку в рецесію, відзначають експерти.
Серпневі контракти на золото на Нью-Йоркській товарній біржі (NYMEX) в понеділок подорожчали на 2% – до $1936,3 за унцію.
При цьому курс долара США опустився до мінімуму з 2018 року. Індекс ICE U. S. Dollar, що показує вартість долара США щодо шести основних світових валют, знижується на 1%.
“Ціна біткойна піднялася вище від позначки $10 тис., і ситуація виглядає зараз “бичачою”, бо був подоланий важливий психологічний рівень, який залишався протягом тривалого часу, – відзначає аналітик AvaTrade Наїм Аслам. – Ми вважаємо, що наступним рівнем опору буде $15 тис.”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас