Apple продає двометровий кабель Thunderbolt 3 Pro в чорній обшивці за $129 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple продає двометровий кабель Thunderbolt 3 Pro в чорній обшивці за $129

Фондовий ринок
782
Після чергового оновлення каталог аксесуарів онлайн-магазину Apple поповнив новий кабель Thunderbolt 3 Pro. Прямий провід довжиною 2 метри має тканинну обшивку чорного кольору, забезпечує швидкість передачі даних до 40 Гбіт/с за умови підключення до пристроїв з підтримкою Thunderbolt 3, а також підтримує USB 3.1 Gen 2 (до 10 Гбіт/с) і інтерфейс DisplayPort.
Коштує фірмовий двометровий кабель Apple з Thunderbolt 3 традиційно для аксесуарів купертинівського гіганта недешево – $129. Власне, саме це (висока ціна) і стало предметом жвавого обговорення на Reddit.
Як зазначає The Verge, найімовірніше, кабель надійшов у продаж непомітно минулого місяця – він входить до стандартного комплекту поставки дисплея Pro Display XDR.
Повертаючись до цінового аспекту, в разі Apple аксесуари коштують дорого, навіть якщо їх випускає якась стороння сертифікована компанія. Але в разі Thunderbolt 3 Pro більш доступних альтернатив з тим же набором можливостей просто немає. Той же двометровий кабель Belkin Thunderbolt 3 вартістю $79,95 (він теж є в онлайн-магазині Apple), не підтримує DisplayPort або USB 3.1.
З іншого боку, якщо довжина і обшивка не грають ніякої ролі, звичайний (без приставки Pro) кабель Thunderbolt 3 від Apple довжиною 80 см пропонує той же набір можливостей за $39.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас