Годинник Samsung Galaxy Watch 3 дозволить жестами вимикати звук сповіщень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Годинник Samsung Galaxy Watch 3 дозволить жестами вимикати звук сповіщень

Фондовий ринок
324
У магазині Play Store з’явився додаток для майбутнього розумного годинника Samsung Galaxy Watch 3, який дозволяє ознайомитися з деякими функціями і можливостями пристрою ще до його офіційної презентації. Зокрема, додаток розкриває нові жести, за допомогою яких можна вимкнути звук будильника, зробити знімок або відповісти на вхідний дзвінок.
За допомогою обертання зап’ястя з годинником, одягнути на руку, користувач зможе вимкнути звук сповіщень і вхідних телефонних викликів. Водночас стиснення кисті в кулак і подальше розтискання дозволить прийняти телефонний дзвінок. Щоб зробити фотознімок або відео за допомогою програми Camera Controller, потрібно стиснути кулак, а потім розкрити руку. І дослідження додатку дає підстави для твердження, що в розумному годиннику Galaxy Watch 3 з’являться нові циферблати. При цьому користувачі зможуть автоматично перемикатися між різними циферблатами.
Годинник Samsung Galaxy Watch 3 дозволить жестами вимикати звук сповіщень, приймати виклики або вести зйомку
Попередні витоки розкрили деякі технічні характеристики розумного годинника Samsung Galaxy Watch 3, а також їх назву. Також публікувалися зображення пристрою, на яких можна було розглянути фізичний безель, що обертається. Передбачається, що новинка буде доступна у вигляді версій з підтримкою зв’язку LTE і Wi-Fi, а також з дисплеями діагоналлю 1,2 і 1,4 дюйма. Також повідомляється про наявність корпусу з нержавіючої сталі, модуля GPS, сенсорів серцевого ритму і артеріального тиску, датчика ЕКГ. Пристрій несе на борту 1 ГБ оперативної пам’яті і 8 ГБ вбудованої флеш-пам’яті. Залежно від розмірів, ємність батареї становить 247 мАг або 340 мАг.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас