Дубілет запускає програмний РРО Checkbox — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дубілет запускає програмний РРО Checkbox

Казна та Політика
3480
Дмитро Дубілет і команда розробників запускають Checkbox — програмний РРО.
Про це Дубілет написав у FACEBOOK.
“Майже кожен бізнес зобов’язаний мати касові апарати. Ви всі їх, звичайно, бачили. У народі їх називають “гробиками” – вони дорогі і неефективні. Ринок касових апаратів розділений між кількома компаніями і являє собою класичну олігополію. Завдяки дерегуляції і новим АПІ від податкової стало можливим позбутися, нарешті, цих гробиків”, – пише Дубілет.
Що таке Checkbox:
  • програмний продукт, який дозволить українському бізнесу економити гроші і бути ефективнішим. Йдеться про так звані програмні РРО або, простіше, програмні каси.
Як це працює:
1. Малий бізнес. Це підприємці, у яких немає великого потоку продажів. Вони зможуть користуватися простою веб-сторінкою, чат-ботом або мобільним додатком, легко формувати чеки і друкувати їх або відправляти клієнту на емейл.
2. Інтернет-магазини. Тут надається АПІ, яке легко інтегрується з інтернет-магазинами. Особливість українського е-комерсу полягає в тому, що більшість товарів оплачується при отриманні — і для цього нинішні касові апарати підходять погано. Тепер же можна буде відправляти клієнту чек на емейл автоматом після оплати та отримання товару.
3. Роздрібна торгівля (середній і великий бізнес) – магазини, ресторани і т.д. Тут команда надає просто інструмент для інтеграції з фронт-системами.
“Ми запускаємо сервіс вже з 1 серпня. Запрошую всіх залишити свої дані на сторінці і отримати інвайт на бета-тестування. Ми не зможемо дати доступ до продукту відразу всім охочим, але намагаємося це зробити якомога швидше”, – додав Дмитро Дубілет.
Вартість програми:
  • до жовтня 2020 року програма буде безкоштовною, потім почне діяти платна підписка;
  • для малого бізнесу продукт коштуватиме 149 грн за одну касу на місяць;
  • для роздрібної торгівлі – 149 грн на місяць, але можливі знижки при використанні великої кількості кас;
  • в інтернет-магазинах вартість використання залежить від обсягу виданих чеків: чим більше чеків на місяць — тим менша плата.
Дубілет запускає програмний РРО Checkbox

Довідка Finance.ua:

  • З 1 серпня 2020 року впроваджується застосування програмних реєстраторів розрахункових операцій, відповідно до вимог Закону України від 20 вересня 2019 року №128-ХІ «Про внесення змін до Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» та інших законів України щодо детінізації розрахунків в сфері торгівлі і послуг».
  • З 1 серпня діятимуть нові штрафи за порушення в сфері РРО. За незастосування РРО або застосування із порушенням встановлених вимог передбачається збільшення розміру штрафних (фінансових) санкцій, оскільки діючі норми щодо розміру штрафних санкцій було прийнято ще у 2000 році.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас