Банк "Кліринговий Дім" увійшов до 10 кращих банків України у номінації "Преміальний банкінг" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк "Кліринговий Дім" увійшов до 10 кращих банків України у номінації "Преміальний банкінг"

Особисті фінанси
25
20 липня 2020 року «Фінансовий клуб» опублікував щорічний рейтинг «50 ПРОВІДНИХ БАНКІВ УКРАЇНИ – 2020».
Банк «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ» зайняв 8 місце у номінації «ПРЕМІАЛЬНИЙ БАНКІНГ» за підсумками фінансово-аналітичної групи «Financial Club».
Майже вісім років ми розвиваємо private banking і відтоді фіксуємо двозначні відсотки зі зростанням в доходах і кількості клієнтів із року в рік та плануємо й надалі лише вдосконалювати свій досвід.
Більш детально з рейтингом можна ознайомитись за посиланням https://banksrating.com.ua/top-50-2020/peremozhtsi-v-nominatsiyi-premialnij-banking/
Також за результатами діяльності АБ «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ» отримав 10 місце у номінації «ІПОТЕЧНИЙ КРЕДИТ» та посів 33 загальне місце серед 50 провідних банків України.
Проект «50 провідних банків України» – це щорічне незалежне дослідження банківського сектору України, за результатами якого визначаються 50 провідних банків країни, а також десять кращих банків в окремих напрямках і сегментах банківських послуг.
Рейтинг покликаний продемонструвати великому, середньому і малому бізнесу, а також приватним особам сильні сторони банків в розрізі їх продуктів і послуг, відобразити найбільші реалізовані проекти і клієнтські портфелі. Дослідження проводиться серед усіх банків, що працюють в Україні, за винятком неплатоспроможних. Методологія дослідження передбачає оцінку в балах діяльності кожного з банків по ряду сегментів банківських послуг.
За матеріалами:
Кліринговий Дім
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас