Фонд гарантування продав власність «Дельта Банку» на 14 млрд грн лише за 30 мільйонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фонд гарантування продав власність «Дельта Банку» на 14 млрд грн лише за 30 мільйонів

Фондовий ринок
1614
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб продав пул активів «Дельта Банку» на суму 14,3 млрд грн лише за 30,6 млн грн компанії «ФК «Інвестохіллс Веста» Андрія Волкова з «Альфа-Банку».
Право вимоги до юридичних та фізичних осіб набули компанії: «Факторіал М» (раніше «Боні і Клайд»), «Антарес-Торгсервіс», «Еплада», «Еквіті Ін» (раніше «САБ-Р»), «Трансінвест Україна», повідомляє Finbalance.
Ці компанії фігурували в кримінальних провадженнях щодо можливого виведення «Дельта Банком» рефінансування НБУ і в публікаціях про видачу позик для «компаній-пустушок».
Серед засновників компанії-покупця «ФК «Інвестохіллс Веста» фігурує Андрій Волков, якого пов’язували з Павлом Фуксом. Це ексголова правління «Альфа-Банку» та ексголова Нацкомфінпослуг.
У згаданому пулі активів перебувають права «Дельта Банку» на земельну ділянку площею 7,1566 га для будівництва готельно-котеджного комплексу, гірськолижної траси в Івано-Франківській області (м. Яремче, с. Поляниця).
Як зазначається, «згідно з даними Державного реєстру прав на нерухоме майно, право власності банку на земельну ділянку припинено».
За матеріалами:
Finbalance
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас