Укрпошта розробляє новий продукт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрпошта розробляє новий продукт

Особисті фінанси
2260
Укрпошта розробляє новий продукт. Із 1 січня 2021 року перезавантажує «Укрпошта SmartВox». Клієнтам буде запропонований новий продукт, який зараз розробляється в компанії на основі цієї послуги.
«Плануємо для клієнтів зручніший формат послуги. Зокрема, з впровадженням ERP, надамо можливість оплати цієї послуги як відправником, так і отримувачем. Ще зняти обмеження по сумі оціночної вартості, можливість кур’єрської доставки та надійніші коробки. Після тестування послугу презентуємо клієнтам», – зазначив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.
До 31 грудня поточного року послуга «Укрпошта SmartВox» працює за наявності коробок. У відділеннях, де вони відсутні, можна буде використати звичайне пакування Укрпошти та відправляти посилки за тарифом послуги «Укрпошта Експрес», що має оптимальне співвідношення ціни та якості й співвідносні терміни доставки.
Що це дає. Можливість оплатити, упакувати і оформити відправлення, не виходячи з дому чи офісу, та залишити без черги у поштовому відділенні оформлену коробку із вкладенням.
Послугу «SmartBox» Укрпошта ввела у червні 2017 року.

Довідка Finance.ua:

  • Укрпошта у партнерстві зі SMART Forwarding запустила сервіс викупу та доставки товарів з інтернет-магазинів Англії, щоб користувачі мали можливість купити товари у таких магазинах як Next, Ebay, Asos та інших.
  • “Укрпошта” відновила міжнародну доставку пасажирськими літаками.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас