Швидка реєстрація картки в Apple Pay — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Швидка реєстрація картки в Apple Pay

Особисті фінанси
27
Не пройшло і місяця після запуску нового мобільного додатку СА+, як Креді Агріколь випустив оновлену версію додатку для iOS та Android. Відтепер користувачам додатку СА+ доступні додаткові переваги та можливості, які ми додали у відповідь на численні відгуки клієнтів:
  • Зручна і швидка реєстрація картки в Apple Pay. Додавання картки в електронний гаманець Apple Pay безпосередньо в додатку СА+.
  • Автоматична підстановка ОТР для Android. Автоматичне заповнення одноразових паролів, що надходять в SMS для підтвердження операцій.
  • Можливість копіювати та вставляти номер картки для iOs, що максимально спрощує сервіс переказу коштів з картки на картку.
  • Платежі з поточних рахунків. Для погашення кредитів, сплати комунальних платежів та поповнення мобільного телефону можна вказати поточний рахунок для списання коштів.
  • Розширення модулю комунальних платежів. Список постачальників збільшився майже вдвічі та налічує понад 2000 найменувань, зросло покриття та вдосконалився механізм збереження адреси.
  • Форма зворотного зв’язку та вітальний екран для нових користувачів. * Максимально зручний зв’язок зі спеціалістами банку безпосередньою в додатку СА+.
  • Додаток СА+ оновлюється автоматично, проте якщо налаштування смартфону не дозволяють цього зробити, користувач може самостійно завантажити останню версію додатку на Google Play або App Store.
Нагадаємо, 22 червня Креді Агріколь запустив новий мобільний додаток СА+. Наразі триває перехідний період, впродовж якого клієнтам доступні обидва додатки: новий СА+ та попередній CA Mobile. Попередній додаток CA Mobile вже не оновлюється, однак працюватиме в звичайному режимі ще кілька місяців. Про дати завершення перехідного періоду ми завчасно повідомимо на сайті банку.
За матеріалами:
Креді Агріколь Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас