Оплачуйте комунальні послуги в мобільному додатку ПУМБ Online — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Оплачуйте комунальні послуги в мобільному додатку ПУМБ Online

Особисті фінанси
67
Три місяці карантину сприяли появі нових діджитальних звичок. Кількість відвідувань мобільного додатку ПУМБ Online досягла 9,5 млн на місяць і продовжує зростати. Тому що керувати своїми коштами прямо з мобільного телефону зручно не лише в карантин.
В ТОПі найбільш популярних послуг, якими користуються клієнти ПУМБ в мобільному додатку, лишаються перекази з картки/рахунку. Їхня кількість в червні склала понад 2 млн операцій. Суттєво збільшилась кількість транзакцій з погашення кредитів онлайн саме через мобільний додаток.
Зростає також популярність оплати комунальних послуг. Наразі в додатку доступні постачальники послуг з усіх регіонів, і їхній список продовжує поповнюватися.
Якщо ви ще не вносиали платежі за допомогою мобільного додатку – саме час спробувати. Для цього потрібно на головній сторінці в нижній панелі меню обрати розділ «Послуги». Вказати адресу і додати послуги та постачальників. Вже під час наступної оплати не потрібно буде знову шукати потрібних постачальників за номером договору – достатньо буде скористатися збереженими шаблонами. Оплата проводиться миттєво. За оплату комунальних послуг в мобільному додатку ПУМБ Online банківська комісія відсутня.
Якщо ж вам знадобиться квитанція про оплату послуг, ви зможете легко отримати її на свою електронну адресу. Для цього потрібно:
  • В розділі «Послуги» обрати вкладку «Історія»
  • Натиснути на потрібну операцію
  • В деталях операції натиснути на кнопку «Відправити квитанцію»
  • Ввести електронну адресу та ще раз натиснути «Відправити»
За кілька секунд квитанція про оплату буде на вашій електронній пошті. Користуйтеся всіма перевагами банківського сервісу в мобільному додатку ПУМБ Online – економте свій час та гроші!
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас