Акція від VISA та Uber — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Акція від VISA та Uber

Особисті фінанси
511
ЗНИЖКА 50% НА ПОЇЗДКИ З UBER В АЕРОПОРТ І НАЗАД!
Нагадуємо, що до 30 вересня 2020 року власники преміальних карток від Індустріалбанку Visa Platinum, Visa Signature, Visa Infinite або Visa Business Platinum можуть скористатися знижкою 50% на поїздки з Uber в аеропорт і назад!
Для цього потрібно зробити 3 прості кроки:
  • Завантажити додаток Uber
  • Зареєструвати картку від Індустріалбанку Visa Platinum, Visa Signature, Visa Infinite або Visa Business Platinum в додатку
  • Ввести промокод VISAUAPREMIUM в розділі «Оплата».
Після реєстрації картки Visa Platinum, Visa Signature, Visa Infinite або Visa Business Platinum в додатку Uber і введення промокоду VISAUAPREMIUM користувачі Uber отримують знижку 50% на поїздку в аеропорт.
Участь в пропозиції може взяти власник будь-якої картки Visa Platinum, Visa Signature, Visa Infinite або Visa Business Platinum користувач сервісу Uber.
По акції можно здійснити не більше 4 поїздок на місяць.
Пропозиція діє тільки в Києві.
Промокод потрібно ввести тільки один раз – він буде автоматично застосований до поїздок.
Як перевірити, чи спрацював промокод?
Відразу після поїздки в/з Міжнародний аеропорт «Київ» або Міжнародний аеропорт «Бориспіль» ви отримаєте інформацію про поїздку Uber, у якій буде відображено знижку, якщо вона була застосована. Також ви можете подивитися інформацію про поїздку в додатку Uber або дочекатися повідомлення SMS-банкінгу, в якому має бути вказана вдвічі менша сума, ніж повна вартість поїздки. Щоб перевірити інформацію в додатку Uber, необхідно зайти в розділ «Поїздки», вибрати поїздку, яка вас цікавить, і перейти в ній у підрозділ «Квитанція».
Якщо промокод був активований організатором сімейного профілю, а поїздку здійснює інший член сімейного профілю, то оплата за поїздку буде списана без урахування знижки з картки організатора сімейного профілю. Якщо у «неорганізатора» сімейного профілю є промокод у його особистому обліковому записі, та він здійснює поїздку, то під час списання оплати спочатку буде врахована знижка, а потім списана залишкова сума з картки організатора сімейного профілю.
Приємних поїздок!
За матеріалами:
Індустріалбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас