Вигідний шопінг з Visa Infinite і Helen Marlen — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вигідний шопінг з Visa Infinite і Helen Marlen

Кредит&Депозит
50
Вигідний шопінг з Visa Infinite і Helen Marlen
Visa та Helen Marlen дарують усім держателям карток Visa Infinite стильне літо – знижки на шопінг у магазинах і на сайті Helen Marlen та Helen Marlen Outlet
Проводьте літо стильно – отримайте додатково 5% знижки на літню колекцію Helen Marlen з Visa. Знижка додається до наявних із промокодом VISAPREMIUM під час оплати карткою Visa Infinite на сайті helen-marlen.com. Акція діє з 17.07 по 15.08.2020.
Вигідний шопінг до кінця року для держателів преміальних карток Visa. З Visa Infinite від ТАСКОМБАНКУ отримайте додаткову знижку 10% від Helen Marlen Outlet. Акційні умови діють до 31.12.2020 у магазині та на сайті helen-marlen.com. Знижка додається до наявних із промокодом VISAOUTLET під час оплати карткою Visa Infinite.
Сьогодні в Helen Marlen Group працює понад 200 співробітників, і компанія виступає офіційним представником понад 190 визнаних марок по всьому світі, серед яких Loro Piana, Salvatore Ferragamo, Burberry, Gucci, Casadei, Christian Louboutin, Alexander Wang і Proenza Schouler. Більше 30 брендів представлено в Helen Marlen Group ексклюзивно.
Більше деталей про доступні акції на сайті: visa.com.ua
Відчуйте всі привілеї вигідного шопінгу з Private banking ТАСКОМБАНКУ та Visa.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас