Таскомбанк впровадив новий продукт - "Форвардні операції" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Таскомбанк впровадив новий продукт - "Форвардні операції"

Особисті фінанси
45
Таскомбанк впровадив новий продукт - "Форвардні операції"
Форвардні операції з ТАСКОМБАНКОМ — це оптимальний спосіб планування фінансових потоків і мінімізації валютних ризиків.
Ми прагнемо найкращого для своїх партнерів, тому щодня вдосконалюємо сервіс і пропонуємо нові зручні послуги для корпоративних клієнтів. Форвардні операції — це доступний та простий спосіб управління валютними ризиками та грошовими потоками.
Для компаній, які за займаються експортом, імпортом або залучають кредитні кошти в іноземній валюті, важливо мінімізувати ризики валютного курсу та можливих втрат через різкі зміни курсів валют. Тому ми впровадили новий банківський продукт — Форвардні операції. Умови договору надають можливість компаніям купити або продати іноземну валюту у визначений час і на визначених умовах в майбутньому з фіксацією цін такої купівлі або продажу.
Форвардна операція передбачає низку переваг:
  • Можливість зменшити (хеджувати) зміни валютного курсу та мінімізувати можливі втрати, пов’язані з ризиком зміни котирувань валют на внутрішньому та міжнародному ринках.
  • Можливість зафіксувати рівень прибутку компанії до дати розрахунків за експортно-імпортними договорами.
  • Оптимізація планування фінансових потоків компанії та виконання платіжного календаря.
  • Для експортерів – гарантія достатності гривні від продажу валюти, отриманої від експорту, для покриття виробничих витрат і досягнення запланованої норми рентабельності.
  • Для імпортерів – гарантія достатності гривні, отриманої від продажу товарів на території України, для купівлі валюти та проведення розрахунків з іноземними контрагентами, і, як наслідок, отримання запланованої норми рентабельності.
Умови форвардної операції в ТАСКОМБАНК:
  • Мінімальна сума контракту 100 000 USD;
  • Комісія з купівлі/продажу 0,2%;
  • Валюти продукту – долар США та євро.
  • Строк операції – від 3-х днів до 1 року.
Забезпечте повний захист від зміни курсу в майбутньому своїх експортно-імпортних розрахунків і укладайте форвардний договір з ТАСКОМБАКОМ.
Більш детальну інформацію можете отримати у вашого персонального менеджера або за телефоном контактного центру 044 290 97 77.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас