VISA запускає безкоштовну онлайн-програму #She’sNext для українських жінок-підприємниць, і Банк "Кліринговий Дім" підтримує її — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

VISA запускає безкоштовну онлайн-програму #She’sNext для українських жінок-підприємниць, і Банк "Кліринговий Дім" підтримує її

Особисті фінанси
71
Шановні клієнти!
Інформуємо вас, що наш партнер, компанія Visa, світовий лідер у галузі цифрових платіжних технологій, оголосила про запуск безкоштовної освітньої онлайн-програми #She’sNext для українських жінок-підприємниць та власниць малого бізнесу у партнерстві з програмою SheExports у рамках глобальної кампанії She’s Next Empowered by Visa.
Освітня програма Visa триватиме протягом кількох місяців і включатиме серію навчальних вебінарів.
Учасниці, жінки-підприємниці та власниці малого бізнесу, зможуть розвинути свої практичні навички та отримати знання з різних аспектів управління компанією, використання фінансових інструментів для оптимізації бізнесу, а також розбудови власного бренду, стратегії переговорів, маркетингу та продажів.
Тренерами й мотиваційними спікерами програми стануть відомі бізнес-тренери, експерти та лідерки українського бізнесу.
Серед викладачів: Наталія Кадя, засновниця Being Human School; Юрій Заярний, фінансовий директор компанії «Бель Шостка Україна», викладач Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS); Шаміль Малачієв, лектор з підприємництва та брендингу в Українській Академії Лідерства; Альона Мисько, засновниця фінансової компанії Fuelfinance; Валерій Пекар, підприємець і громадський діяч та інші.
У четвер, 16 липня, о 17.00 відбудеться перший навчальний вебінар на тему «Ідеальний шторм: що треба знати і робити лідеркам, щоб їхній бізнес вижив».
Перед учасницями вебінару виступатимуть:
  • Валерій Пекар – підприємець, викладач Києво-Могилянської бізнес-школи (kmbs) та Львівської бізнес-школи Українського Католицького Університету (LvBS), автор понад 300 статей із питань менеджменту, маркетингу та інформаційних технологій.
  • Валерія Гузема – засновниця бренду Guzema Jewelry.
    Подію модеруватиме Мар’яна Каганяк, експертка у сфері міжнародних економічних відносин, громадська діячка та реформаторка; співзасновниця програми SheExports.
Участь у освітній програмі – безкоштовна за попередньої онлайн-реєстрації.
Корисні посилання:
Запрошуємо вас приєднатися до освітньої онлайн-програми #She’sNext і бажаємо вам успіхів у розбудові вашого бізнесу!
З повагою,
Ваш Банк «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ»
За матеріалами:
Кліринговий Дім
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас