Податкова оприлюднила тестову версію програмного РРО — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податкова оприлюднила тестову версію програмного РРО

Особисті фінанси
2627
Податкова служба представила безкоштовне програмне рішення для використання суб’єктами господарювання під час проведення розрахункових операцій.
Це передбачено Законом України №128-IX, повідомляє ДПС.
Безкоштовне програмне рішення «Програмний реєстратор розрахункових операцій (тестова версія)» можна знайти тут. Встановити його можна на будь-якому пристрої, що підтримує операційну систему Windows Vista SP2 і вище або Android 4.1 і вище.
ПЗ можуть тестувати усі суб’єкти господарювання, на яких поширюється дія Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».
Навіщо:
  • програмне рішення може використовуватись для реєстрації розрахункових операцій (формування розрахункових документів, фіскальних звітних чеків, їх направлення для фіскалізації на фіскальний сервер, надання фіскального чека покупцеві);
  • програмне рішення може використовуватись у період відсутності зв’язку з фіскальним сервером (режим офлайн).
Як зареєструвати ПРРО:
  • реєструватись можна, використовуючи програмне забезпечення Електронного кабінету, або будь-яке інше програмне забезпечення, наявне у суб’єкта господарювання;
  • реєстрація ПРРО здійснюється через заяви про реєстрацію програмного реєстратора розрахункових операцій (форма J/F 1316602);
  • реєстрація касира здійснюється через подання повідомлення про надання інформації щодо кваліфікованого сертифіката відкритого ключа (форма J/F 1391801).
Тестування безкоштовного програмного рішення «Програмний реєстратор розрахункових операцій (тестова версія)» триватиме до 31.07.2020. Щоденно з 8 год. 00 хв. до 20 год. 00 хв., починаючи з 15.07.2020, надається можливість тестувати роботу безкоштовного програмного рішення та направляти у разі наявності зауваження/пропозиції щодо його функціоналу на адресу: prro@tax.gov.ua.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас