Перемога в номінації "Обслуговування юридичних осіб" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Перемога в номінації "Обслуговування юридичних осіб"

Особисті фінанси
17
УКРГАЗБАНК посів першу позицію в номінації «Обслуговування юридичних осіб» у щорічному проєкті «50 провідних банків України». Експерти аналізували такі критерії як вартість відкриття поточного рахунку, час на його відкриття, наявність власної інкасації, вартість обслуговування за системою «банк-клієнт» тощо.
У рамках проєкту «50 провідних банків України» традиційно були проаналізовані квартальна звітність і внутрішня інформація банків, спеціально надана кредитними установами організатору дослідження – «Фінансовому клубу». Крім визначення 50 провідних банків, складено 16 тематичних і 5 персональних рейтингів.
Також нещодавно УКРГАЗБАНК увійшов у топ-лідерів трансформації за версією журналу «Бізнес». Активна участь УКРГАЗБАНКУ у програмі «5-7-9%» забезпечила йому першість у номінації «Найкраща кредитна/інвестиційна програма».
Програма «5-7-9%» стартувала узимку 2020 р., втім, УКРГАЗБАНК вже став лідером серед усіх учасників (а їх нині вже 16) – кожен третій кредит наданий Банком. Першим стартапом, який отримав свій «Доступний кредит», також став клієнт УКРГАЗБАНКУ – молодий підприємець із Хмельниччини отримав 1,3 млн на запуск свого екобізнесу. Його ідея – виробництво розпалювача вогню з деревної вовни.
Перемога в номінації "Обслуговування юридичних осіб"
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас