Radisson Hotel Group розширює портфель готелів в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Radisson Hotel Group розширює портфель готелів в Україні

Казна та Політика
704
Міжнародний оператор готельного бізнесу Radisson Hotel Group (раніше – Rezidor Hotel Group, головний офіс у Брюсселі, Бельгія) планує відкрити перший готель під брендом Radisson в Києві – Radisson Hotel Pechersk Park Kiev, Ukraine.
“З моменту запуску в 2018 році на території Європи, Близького Сходу та Африки (…) бренд готелів Radisson набув великої популярності: в цілому відкрито і перебувають у стадії будівництва 50 готелів. Тепер він з’явиться в Україні”, – цитує прес-служба у вівторок віце-президента з розвитку бізнесу в Radisson Hotel Group Девіда Дженкінса (David Jenkins).
Відкриття готелю планується в другому кварталі 2022 року. Локацію об’єкта поки що не озвучують, він розміститься в новій будівлі, яка наразі перебуває на етапі будівництва.
Як вказується в пресрелізі, готель розташовується в центрі міста, недалеко від Києво-Печерської Лаври, з вікон номерів готелю відкривається вид на монумент “Батьківщина-мати”.
Готель включатиме 167 номерів вищої категорії та люксів. На першому поверсі готелю розташується зона реєстрації, бар і ресторан з літньою верандою. Також передбачений окремий поверх для проведення конференцій і заходів з доступом на відкриту терасу, зона СПА і фітнес-центр з турецькими лазнями.
У прес-релізі також уточнюється, що із запуском нового готелю Radisson Hotel Group на території України буде представлена сімома готелями під трьома брендами, в цілому розрахованими на 1355 готельних номерів, включаючи інші розроблювані проєкти.
Представником власника та інвестора готелю і у співпраці з Radisson Hotel Group виступає компанія Phoenix Capital Partners.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас