Huawei запропонувала нульові комісії в своєму магазині AppGallery розробникам всіх додатків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei запропонувала нульові комісії в своєму магазині AppGallery розробникам всіх додатків

Фондовий ринок
289
Китайський технологічний гігант Huawei зараз докладає величезних зусиль для мінімізації негативного впливу американських санкцій на розвиток його бізнесу. Якщо говорити про мобільний підрозділ, то, мабуть, тут найбільш гостро стоїть необхідність заміни сервісів Google, які на нових пристроях компанії офіційно не підтримуються.
І за останній час Huawei вдалося досягти певних успіхів — буквально днями ми розповідали про партнерство з EasyPay, яке дозволить запустити NFC-платежі без Google Pay. Тепер же Huawei зробила важливе оголошення, що стосується власного онлайн-магазину додатків AppGallery. На тлі нещодавніх скандалів з високими комісійними App Store і Google Play Huawei запропонувала розробникам всіх додатків, крім ігор, отримувати 100% виручки з внутрішніх покупок в перший рік розміщення.
“Наша команда підтримує мобільних розробників не тільки надаючи унікальні умови, які дозволяють мати можливість заробляти, розвиватися, а й фактично драйвити в цілому ринок цифрових технологій. Ми розраховуємо, що це дозволить не тільки зруйнувати монополію, але і дійсно зробити стрибок і потіснити поточних конкурентів»
У другий рік розміщення розробники освітніх додатків будуть отримувати 90% виручки з усіх продажів всередині додатків, а решта зможуть отримувати 85% виручки. Решту буде забирати собі Huawei. Розробники ігор і в перший, і в другий роки зможуть отримувати тільки 85% виручки.
Huawei вважає AppGallery третьою за популярністю мобільною платформою в світі з щомісячною аудиторією більш ніж 400 мільйонів користувачів. За даними компанії, в розвитку магазину беруть участь понад 1,3 мільйона розробників по всьому світу. Незважаючи на це, в AppGallery все ще немає багатьох популярних західних додатків, включаючи Facebook, Slack і не тільки.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас